www.zinnovia.nl

Medior Nu, Senior Later is online!

Een leven lang comfortabel en veilig (blijven) wonen en leven, wil jij dat ook? Het is goed om nu alvast na te denken hoe je wilt wonen en leven als je straks ouder bent. Medior Nu, Senior Later is een informatie- en adviesplatform dat medioren en senioren helpt bij het maken van eigen keuzes voor comfortabel en veilig wonen en leven.

Nu onze website online is kunnen we daar nog beter bij helpen. De website biedt inspiratie, informatie en advies over ouder worden en wonen. Bezoek www.mnsl.nl:

Een mijlpaal dus voor dit nieuwe project dat ik samen met Folkert Soetenga heb opgezet! We zijn trots op het resultaat. Neem gerust een kijkje op www.mnsl.nl

Onze website is online, maar nog lang niet af. We gaan ook de komende tijd door met het ontwikkelen van pagina’s. En daar kunnen we jouw mening goed bij gebruiken!

Hoe vind je de site zoals hij nu is? Welke informatie zou je graag willen zien? Als je suggesties, ideeën of tips hebt, kun je die kwijt door te mailen naar info@mnsl.nl. Alvast dank je wel!