brengt inzicht, inspiratie en helpt je mantelzorgtaken beter te organiseren.

In de zorg voor de ander jezelf blijven zien.
Hoe vol is jouw bordje?

Als je gedurende een lange tijd een behoorlijke zorgtaak voor iemand anders hebt, dan kan je ervaren dat jouw ‘bordje vol’ is. Je gaat op de overlevingsstand en je energie holt achteruit.

Vind je het lastig om te benoemen waar dat nou precies in zit? Vaak is het de stapeling van dingen en de langdurende situatie die het moeilijk maken om overzicht te behouden. Inzicht in wat er allemaal op je bordje ligt, zou dan kunnen helpen.

Gun jezelf een BordjeVol sessie!

Neem contact op

Hoe werkt BordjeVol?

In BordjeVol sta jij – als mantelzorger – centraal. BordjeVol helpt jou om duidelijk te krijgen wat je allemaal doet, wat je energie kost, waar je juist energie van krijgt en waar je helaas niet meer aan toe komt door de situatie. Ook helpt BordjeVol om in beeld te brengen wie jou eventueel kunnen ondersteunen. Je eindigt met een persoonlijk actieplan.

Ik help je graag inzicht te krijgen met BordjeVol!

Dit duurt ongeveer anderhalf uur. BordjeVol bestaat uit een doosje speelkaarten en een set werkbladen, die je spelenderwijs op weg helpen. De werkbladen vul je zelf in tijdens de sessie en mag je houden.

De methode is ontwikkeld door WeHelpen, samen met mantelzorgers en professionals, en is mede mogelijk gemaakt door zorgverzekeraar CZ en VWS. Het kan zowel vroegtijdig als bij overbelasting worden ingezet.

Tarieven

Tarief sessie BordjeVol (1,5 uur): € 97,50 incl btw

Uurtarief voor evt vervolg sessies: 65 euro inclusief btw

Telefonisch kennismakingsgesprek (indien gewenst): gratis

Cadeaubon

Ben je op zoek naar een betekenisvol cadeau? Geef een BordjeVol sessie cadeau aan jouw partner, vriendin, moeder, vader, collega of iemand anders die mantelzorger is.

Locatie

De sessies vinden plaats in een van de ruimtes in Gezondheidscentrum Heel de Mens in Uden, maar kunnen ook thuis plaatsvinden.

Heel de Mens Gezondheidscentrum
Nistelrodeseweg 9A
5406 PT Uden

Zakelijke klanten

Bedrijven met interesse in BordjeVol sessies voor medewerkers ontvangen een maatwerkofferte.

Een afspraak maken

Telefonisch of via email

Om een afspraak te maken kun je bellen naar 06-43181828 of een mail sturen naar roselinde@zinnovia.nl. Je kunt ook een mail sturen via het contactformulier.

    Naam (verplicht)

    E-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Bericht